20.04.2014 - ВЕСТЕЛ™ ги известува сите нови корисници или нови баратели на услуга дека ВЕСТЕЛ™ нема да биде на располагање за нови договори во следниве неколку месеци, поради зафатеност со нови проекти.

Услугите кон постоечките корисници поврзани со договор остануваат непроменети.

Ви благодариме на разбирањето.

veni (at) vestel.com.mk

ВЕСТЕЛ™е заштитена Трговска марка ТМ со решение 10-184/1 од Државниот завод за индустриска сопственост.

За тие што не знаат што е UNICODE
- Што е UNICODE?
- Што е Македонска поддршка?
  Кликни ТУКА и научи !